Ciolacu, depre modificarea regulamentului, după incidentul din Parlament: Azi vom avea un proiect de modificare. Avem mai multe propuneri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu FOTO Shutterstock
Marcel Ciolacu FOTO Shutterstock

Liderul social-democraţilor, Marcel Ciolacu, a declarat că sunt mai multe propuneri legate de modificarea regulamentului Parlamentului şi că în mod sigur la finalul zilei va exista un proiect de modificare.

Liderul social-democraţilor, Marcel Ciolacu, a declarat că sunt mai multe propuneri legate de modificarea regulamentului Parlamentului, 

„Avem mai multe propuneri sunt diverse. Azi cu certitudine ca vom avea un proiect de modificare”, a spus Ciolacu, completând că „toţi liderii de grup mai putin cei de la AUR vor aceasta modifcare”. 

Întrebat daca ar putea apărea jandarmi si poliţişti în parlament, liderul PSD a raspuns că este „exclus” şi că „se rezolvă prin chestori”.

Marcel Ciolacu a refuzat să spună ce ar fi făcut într-o situaţie similară cu cea a ministrului Energiei, liderul social-democrat a răspuns că nu ştie pentru că nu a fost pus într-o astfel de situaţie. 

Şedinţa Camerei Deputaţilor de luni a fost suspendată după ce, în timpul moţiunii împotriva ministrului Energiei, deputatul George Simion a mers la Virgil Popescu şi l-a apucat de mână şi de gât, jignindu-l

Ministrul Energiei Virgil Popescu a anunţat într-un mesaj pe Facebook că a decis să depună plângere penală împotriva lui George Simion. Anterior, ministrul declarase că urmează să vizioneze imaginile alături de colegii săi şi ulterior să ia o decizie. 

Liderul liberal, Florin Cîţu, a anunţat de luni seară că va propune Birourilor Permanente Reunite ale Parlamentului adoptarea de „sancţiuni dure şi clare” pentru astfel de comportamente.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite