Ciolacu: Ce se întâmplă la metrou e doar o altă petardă a Coaliţiei. Ne închid din nou în case, închid şcolile, dar aruncă vina pe PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu/ Facebok
Marcel Ciolacu/ Facebok

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat vineri că greva sindicaliştilor de la metroul din Capitală ar fi doar „o petardă a Coaliţiei” pentru a distrage atenţia de la faptul că „ne închid din nou în case, iau măsuri fără nicio logică, închid din nou şcolil”.

„Pentru a acoperi haosul provocat de noile restricţii anunţate aseară, pentru a-şi acoperi lipsa de soluţii, liderii Coaliţiei au ieşit azi, în haită, să spună că ”PSD e de vină!” pentru protestul de la metrou. 

O minciună ordinară! Ceea ce se întâmplă la metrou nu are nicio legătură cu PSD, ci reprezintă doar o altă petardă a Coaliţiei. Ne închid din nou în case, iau măsuri fără nicio logică, închid din nou şcolile, nu au nicio soluţie pentru a stopa în mod real pandemia, dar aruncă vina pe PSD! 

Sunteţi la putere să guvernaţi, nu să asistaţi! Terminaţi cu propaganda! Voi aţi pus conducerea Metrorex care trebuie acum să ia măsuri! Deblocaţi traficul, aplicaţi legea în conflictul pe care voi l-aţi creat şi lăsaţi fake-news-urile menite să acopere carantinarea ţării! 

Mâine, după ce această diversiune se va sfârşi, românii vor sta în continuare în case, nu vor avea bani, nici testare şi nici vaccinare!”, a notat Marcel Ciolacu pe Facebook.

Ciculaţia metrourilor este blocată, vineri, din cauza unui protest spontan al sindicaliştilor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite