Ce scor a obţinut la alegeri Crăcea, fostul lider al PMP Giurgiu care îşi căuta iubită într-o conferinţă de presă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Crăcea, fostul lider al PMP Giurgiu care într-o conferinţă de presă din ianuarie anunţa că îşi căuta iubită, a candidat la alegerile locale, ca independent, pentru funcţia de primar al Giurgiului, obţinând un rezultat slab. Acesta s-a clasat pe a noua poziţie din zece candidaţi, după a fost votat doar de aproape 200 de persoane.

Ghinionul lui Marius Crăcea, liderul PMp Giurgiu care în luna ianuarie făcea public într-o conferinţă de presă faptul că-şi caută iubită, se extinde şi în viaţa politică. Înscris în cursa pentru Primăria Giurgiului ca independent, Crăcea a luat puţin peste 200 de voturi, clasându-se pe locul 9 din zece.

„A fost o experienţă unică pe care nimeni nu mi-o poate lua înapoi. Din pacate, nu am reuşit să trec pragul electoral nici pentru un loc în Consiliul Local. Probabil, mă aflu în perioada idealistă, romantică a politicii. Am vrut să arăt, să îmi demonstrez că se poate face politică fără bani. Însă, ori este o utopie, ori nu a sosit timpul unei asemenea politici“, scria Crăcea, dezamăgit după aflarea rezultatelor.

image

Marius Crăcea cu documentele pentru candidatura sa. FOTO Facebook Marius Crăcea

Singurul candidat care a luat mai puţin ca Marius Crăcea a fost reprezentantul Asociaţiei Paridei Romilor Pro Europa, în timp Primăria a fost câştigată edilul în funcţie, Nicolae Barbu, cel care a strâns peste 10.000 de voturi, fiind secondat de candidatul PNL, Nicolae Florian, care a obţinut 7.975 de voturi. 

A doua zi după alegeri, Crăcea a revenit la sentimente mai bune faţă de jocul politic şi a postat un mesaj şi o poza în care precizează că a avut puterea de a-l felicita pe câştigator. „L-am felicitat, în seara alegerilor, pe primarul Nicolae Barbu pentru victoria obţinută, iar dânsul pe mine pentru curajul de a intra în competiţie“, preciza Crăcea.  

Cum arată iubita ideală

Preşedintele organizaţiei municipale a Partidului Mişcarea Populară Giurgiu, Marius Bogdan Crăcea, anunţa, la mijlocul lunii ianuarie, într-o conferinţă de presă, că îşi caută iubită, în condiţiile în care alegerile locale se apropie şi trebuie să fie pregătit ”din toate punctele de vedere”.

„Anunţul meu pe scurt poate fi sintetizat astfel: politician giurgiuvean caut iubită. Alegerile locale se apropie şi trebuie, chiar dacă nu sunt prima opţiune a partidului, să fiu pregătit din toate punctele de vedere. Oamenii nu sunt făcuţi să fie singuri, iar femeia spune multe despre bărbatul ei. Sper cu ajutorul presei să devin candidatul ideal pentru Primăria Giurgiu. Aş spune că viitoarea iubită ar fi ideal să lucreze în sistemul de justiţie, la judecătorie, tribunal, parchet, dar această condiţie ar fi prea restrictivă. Aşa încât criteriile de bază sunt să fie atrăgătoare şi inteligentă”, a afirmat Crăcea.

image

Crăcea mărturiseşte că o iubeşte pe Udrea, însă şi marele obstacol care stă în calea fericirii sale. FOTO Facebook Marius Crăcea

El le-a transmis femeilor „interesate” că îl pot contacta pe Facebook sau îşi pot lăsa datele de contact la sediul partidului.„Confruntarea politică ar putea să se complice dacă avem în vedere faptul că ceilalţi contracandidaţi sunt taţi de fete. Cele interesate mă pot contacta pe contul personal de Facebook sau îşi pot lăsa datele de contact la partid”, a adăugat Crăcea. Întrebat de jurnalişti dacă vrea să se însoare, el a spus că a primit horoscopul pe 2016 şi scria că în acest an va avea succes în carieră şi se va căsători.

„Un tip frumuşel“ 

Crăcea a declarat la presei că a primit 200 de cereri de prietenie de la femei dupa ce a făcut anunţul şi a declarat ca este surprins, cu toate că se consideră „un tip frumuşel“. La scurt timp după aceste precizări, preşedintele organizaţiei judeţene a Mişcării Populare Giurgiu, Ionel Dinu, a anunţat excluderea lui Crăcea. După ce a intervenit Traian Băsescu, Crăcea a fost reprimit în partid, însă nu a fost ales şi candidat al PMP pentru localele din 5 iunie. 

La 14 ianuarie, acesta şi-a pus pe Facebook o fotografie în care apare alături de Elena Udrea. Într-unul dintre comentariile sale a mărturisit că o iubeşte pe Elena Udrea şi crede că se potrivesc, însă aceasta ar fi cu „Şefu mare de la partid“ pe care nu l-ar lăsa pentru el.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite