Cătălin Ivan, după ce a dispărut din baza de date a PSD: Fie Neacşu a dat parola de la baza de date a partidului unor secretare, fie a plătit Soros nişte hackeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul Cătălin Ivan susţine că încă este membru PSD şi îi cere secretarului general, Marian Neacşu, să facă publică baza de date cu membrii partidului.

”La PSD se întâmplă lucruri demne de Dosarele X. Fie Neacşu a fost neglijent şi a dat parola de la baza de date a partidului unor secretare care au început să şteargă membrii de partid, plătite fiind de opoziţia care vrea să distrugă majoritatea parlamentară, fie a plătit Soros nişte hackeri, dar cert este că ce nu apucă Dragnea să dea afară dintre membrii incomozi, dispar ei singuri din evidenţele partidului”, scrie Cătălin Ivan pa pagina sa de Facebook.

El spune că la mijloc este ”ceva necurat”, pentru că tot Marian Neacşu a fost cel care a trimis de la centru către toate organizaţiile de partid convocatoare cu ”membrii care trebuiau să se prezinte în ziua de graţie 11 octombrie 2015 că să aleagă liderul maxim”. ”S-a folosit aceeaşi bază de date şi am dovada fără echivoc că atunci eram membru. Am mers şi am votat. Împotrivă, evident, dar votul îmi confirmă calitatea de membru”, precizează Ivan.

Cătălin Ivan îi cere lui Marian Neacşu să facă publică baza de date. ”Sau să ne dea acces tuturor celor peste cinci sute de mii de membri pentru că fiecare ar dori să verifice dacă mai este sau nu. Cine ştie câţi am mai dispărut?!!”, completează eurodeputatul.

Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, a declarat, luni, că Victor Ponta şi Cătălin Ivan nu figurează în baza de date a membrilor PSD, spre deosebire de Sorin Grindeanu, în cazul căruia PSD Timiş urmează să formalizeze decizia de excludere a Comitetului Executiv al PSD, prin radierea din baza de date.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite