Brigitte Bardot către deputaţii români: "Eutanasierea câinilor va aminti de trecutul dictatorial al ţării voastre"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebra susţinătoare a drepturilor animalelor, fosta actriţă Brigitte Bardot a trimis deputaţilor români o scrisoare deschisă de avertizare cu privire la eutanasierea maidanezilor.

"Domnilor deputaţi, următorul vot al Parlamentului, cu privire la situaţia animalelor fără stăpâni, va avea o influenţă considerabilă atât asupra viitorului a milioane de câini cât şi al României. Cu această ocazie, toţi concetăţenii dumneavoastră şi opinia publică internaţională îşi vor da seama dacă în ţara dumneavoastră domnia sângeroasă a fostului dictator va ieşi din nou la suprafaţă.

Deoarece câinii fără stăpâni din România sunt o tristă consecinţă a acelui regim, iar votarea pentru eutanasiere aminteşte de hotărârile dictatoriale ale trecutului, care încă mai fac victime în rândul nevinovaţilor", se arată în scrisoarea trimisă de Brigitte Bardot, potrivit antena3.ro.

Fosta actriţă susţine în continuare că cea mai bună soluţie pentru diminuarea numărului de maidanezi este sterilizarea şi nu eutanasierea lor pe care o consideră "o crimă, un genocid animal".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite