Brădişteanu: Adrian Năstase are mai multe plăgi împuşcate, va fi operat joi dimineaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Năstase s-a împușcat
Adrian Năstase s-a împușcat

Medicul Şerban Brădişteanu a declarat, miercuri noapte, că Adrian Năstase are mai multe plăgi împuşcate şi va fi operat joi dimineaţă, la orele 8.30-9.00, precizând că la uşa salonului fostului premier sunt poliţişti.

Şerban Brădiştranu a spus că starea lui Năstase este stabilă, dar fostul premier "nu se află într-o stare bună, în orice caz".

Potrivit lui Brădiştanu, Năstase are "mai multe plăgi împuşcate", însă întrebat dacă este vorba despre un glonţ sau mai multe, medicul a răspuns: "Nu aş putea să vă răspund".

"Deocamdată este pe tratamentul de bază pentru menţinerea funcţiilor vitate (...) Când a venit la spital avea puseu hipertensiv şi cu sângerare care era sub pansament", a mai spus Brădişteranu, precizând că fostul premier este la Terapie Intensivă.

Medicul a mai spus că joi dimineaţă, la orele 8.30-9.00, Năstase va fi supus unei intervenţii chirurgicale, precizând că operaţia trebuie să fie făcută.
Brădişteanu a adăugat că Năstase este conştient şi se poate comunica cu el.

Adrian Năstase a fost adus cu o ambulanţă de la locuinţa sa din stada Zambaccian la Spitalul Floreasca, după ce a încercat să se sinucidă.

Adrian Năstase are o plagă latero-cervicală, aproape de vena jugulară, produsă cu o armă de foc de calibrul nouă milimetri, au declarat, miercuri noapte, pentru Mediafax, surse medicale.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite