Becali se aliază cu Vadim

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

PNG şi PRM vor merge împreună la alegerile locale din iunie 2012 şi la alegerile parlamentare.

UPDATE 15.40 Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, vineri, că partidul pe care îl conduce şi PNG vor forma două echipe de lucru pentru negocieri şi că cei mai buni oameni din partidul lui George Becali vor candida pentru funcţii în Consiliul General al Municipiului Bucureşti şi în Parlament.

UPDATE 14.15 Gigi Becali a anunţat că viitoarea coaliţie va avea candidaţi comuni în toată ţara, în toate localităţile.

El a arătat că numele candidaţilor vor fi stabilite în comun, "mai mult" de Corneliu Vadim Tudor, în calitate de "frate mai mare".

"Eu o să mă supun hotărârii fratelui mai mare Vadim", a ţinut să precizeze Becali.

George Becali a precizat că l-a anunţat pe preşedintele PRM despre decizia Consiliului Naţional al PNG şi că acesta a fost "încântat".

Anunţul a fost făcut de preşedintele PNG, europarlamentarul Gigi Becali.
"Am făcut un consiliu naţional pentru a hotărî ce facem în alegerile locale şi parlamentare. Hotărârea Consiliului PNG a fost alianţă cu PRM", a anunţat Gigi Becali.

Alianţa se va numi "PRM + PNG", a mai anunţat Becali.Becali a avut şi o explicaţie inedită :"Vadim mi-a întins o mână de ajutor când eram în temniţă"
Iniţial, Gigi Becali anunţase că partidul său va colabora în Bucureşti cu PDL.

Gigi Becali a declarat sâmbătă că partidul său va susţine candidatul PDL pentru fotoliul de primar general al Bucureştiului, deoarece a decis să se alieze cu democrat-liberalii în Capitală.

Negocierile lui Becali cu Udrea

"Am intrat deja într-o coaliţie la Capitală cu organizaţia PDL Bucureşti. Dacă este surpriză, şi aşa au hotărât aliaţii mei, nu pot să spun. Nu mai pot să fiu chiar Becali pe care îl ştiaţi până acum, pentru că nu mai sunt eu comandantul", a afirmat Becali, la sediul PDL Bucureşti, unde a avut o întâlnire cu vicepreşedintele PDL Elena Udrea.

Liderul PNG s-a lăudat că el ştie deja cine va fi candidatul PDL la Primăria Capitalei, dar că este o altă persoană decât cea dorită de el.
"Eu ştiu cine este. Eu am avut o altă opţiune, tot din PDL Eu vă pot spune ce opţiune am avut eu. Opţiunea mea a fost Negoiţă (Liviu, primarul sectorului 3 - n.r.), dar se pare că este o persoană care stă mai bine în sondaje decât Negoiţă. Este membru PDL, chiar un membru marcant", a spus Gigi Becali.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite