AUR: „Incidentul de la Parlament, în care a fost implicată o colaboratoare a partidului, unul minor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

AUR cataloghează incidentul de securitate de la Parlament, unde o colaboratoare a formațiunii a încercat să intre având asupra ei mai multe gloanțe, drept unul minor și acuză o "manipulare scandaloasă".

O colaboratoare AUR a încercat să intre în Parlament cu patru gloanţe. Foto: Inquam
O colaboratoare AUR a încercat să intre în Parlament cu patru gloanţe. Foto: Inquam

"Ne aflăm în fața unei manipulari scandaloase, luată dintr-un manual de manipulare și intoxicare a opiniei publice. În timp ce AUR, singurul partide de opoziţie din România, protestează cu privire la două legi antinaţionale, care sunt susținute de toare particele politice, PSD, PNL, UDMR şi USR, PSD scoate în faţă, cu posibila complicitate a autorităţilor, un incident minor. Cerem autorităţilor să lămurească imediat despre ce e vorba", a transmis deputatul Dan Tănasa.

Într-un comunicat de presă, AUR admite că persoana care a încercat să intre în Parlament cu gloanţe este o colaboratoare a formaţiunii. Potrivit informaţiilor Adevărul, ar fi vorba despre Elena Cîrligeanu, colaborator al formaţiunii.

"Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) solicită autorităților competente clarificarea de urgență a incidentului petrecut la Parlamentul României în care a fost implicată o colaboratoare a partidului.

Solicităm instituțiilor abilitate o expertiză tehnică prin care să clarifice condiția tehnică a obiectelor în discuție.

Totodată, cerem autorităților organizarea unei conferințe de presă, în cel mai scurt timp, în care să lămurească deplin acest subiect", se menţionează în comunicatul formaţiunii.

Colaboratoarea AUR a încercat să intre în clădirea Parlamentului cu patru gloanțe.

În urma acestui incident, accesul în clădire a fost limitat strict pentru cei care au legitimații de acces permanente.

Potrivit informațiilor oferite de autorități, cele patru gloanțe au fost descoperite la controlul de securitate de la accesul în clădire. În urma descoperirii celor patru gloanțe, care par a fi fost folosit, femeia a fost condusă la audieri la Secția 17 de poliție. Prima mărturie a femeii este că gloanțele provin de la un poligon de trageri, unde a fost și a tras cu arma, și pe care le-a păstrat ca amintire.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite