Antonescu: „La întâlnirea de la sediul PNL nu s-a discutat despre DNA“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că, la întâlnirea informală care a avut loc luni, la sediul PNL şi la care au participat premierul Victor Ponta, dar şi preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, nu s-a discutat despre alegerile europarlamentare, nici despre DNA, ci despre proiectele Parlamentului şi ale Guvernului, care urmează să fie demarate în toamnă.

Antonescu a confirmat întâlnirea, dar a subliniat că nu s-a discutat despre o posibilă candidatură a preşedintelui fondator al PC la alegerile europarlamentare care vor avea loc în 2014.

„Nu am discutat despre aceste lucruri. A fost o întâlnire privată, nu o reuniune oficială USL“, a explicat liderul liberal.

„Nu s-a discutat despre europarlamentare, am schimbat câteva cuvinte, practic, pentru că premierul trebuia să plece la Chişinău, eu trebuia să plec la Cotroceni. Nu s-a vorbit despre DNA, nu s-a vorbit despre Parlamentul European. S-a vorbit un pic despre situaţia actuală, despre proiectele de toamnă în Parlament, la guvernare“, a arătat Crin Antonescu.

Luni, liderii USL s-au aflat, înainte de ceremonia de învestire a Ramonei Mănescu în fruntea Ministerului Transporturilor, într-o reuniune informală la sediul central al PNL, la care a participat şi preşedintele onorific al PC, Dan Voiculescu.

Presa nu a avut acces la întâlnire şi niciunul dintre cei prezenţi nu a dezvăluit, pe moment, motivul întâlnirii.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite