Un câine chinezesc cu creastă, în vârstă de 17 ani, desemnat „cel mai urât câine din lume” FOTO, VIDEO

Un câine chinezesc cu creastă, în vârstă de 17 ani, desemnat „cel mai urât câine din lume” FOTO, VIDEO

Mr Happy Face FOTO Twitter

Cu o coafură punk şi cu limba atârnând permanent, "Happy Face" a fost desemnat cel mai urât câine din lume, în cadrul unei competiţii desfăşurate în Petaluma, California, relatează duminică AFP.

Acest câine chinezesc, în vârstă de 17 ani, a învins alţi nouă concurenţi vineri în competiţia care se organizează anual de zeci de ani, conform Agerpres.

Campionul a fost adoptat anul trecut, în timpul pandemiei de coronavirus, de muziciana Jeneda Benally, în vârstă de 41 de ani, din Arizona. 
 
Ea a declarat că la canisă i va povestit despre un câine în vârstă cu probleme de sănătate. 
 
"Personalul de la canisă a încercat să mă pregătească pentru ceea ce urma să văd. Am vazut o creatură care era într-adevăr în vârstă, avea nevoie de o a doua şansă şi merita să fie iubită", a spus proprietara. 
 
Medicii veterinari au avertizat-o că, din cauza problemelor de sănătate, câinele ar mai putea trăi doar câteva săptămâni. 
 
Însă, "dragostea, bunătatea şi sărutările mamei l-au ajutat" să depăşească aceste probleme, a adăugat Benally. 
 
"El îşi petrece timpul dormind, sforăie, geme în somn şi scoate sunete ciudate când este fericit", a mai spus ea. 
 
 
"Acest eveniment de renume mondial celebrează imperfecţiunile care fac toţi câinii speciali şi unici", au afirmat organizatorii competiţiei.
 
 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările