Un australian a ţinut cadavrul unui intrus timp de 15 ani în casă. Folosea peste 70 de odorizante pentru a ascunde mirosul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
canapea

Conform anchetei medico-legale, Bruce Roberts, un locuitor din Sydney, l-a ucis pe Shane Snellman în timp ce acesta încerca să îi spargă locuinţa în 2002 şi a păstrat cadavrul în casă.Bruce este considerat un strângător compulsive. Cadavrul, găsit după 16 ani, aera înconjurat de peste 70 de deodorante pentru a ascunde mirosul, relatează AFP şi ABC.

Bruce Roberts însuşi a murit în 2017 din cauze naturale, însă rămăşiţele victimei sale nu au fost descoperite decât un an mai târziu, în mijlocul unei grămezi de moloz, de agenţii de întreţinere însărcinaţi cu curăţarea casei, conform hotnews.ro. 

Cadavrul era înconjurat de peste 70 de dezodorizante folosite pentru a ascunde mirosul.

Bruce Roberts a fost descris ca un strângător compulsiv extrem, care ieşea rar din casă, unde au fost descoperite cel puţin zece arme de foc.

În săptămânile de dinaintea morţii lui Roberts vecinii au devenit îngrijoraţi cu privire la starea sa de sănătate după ce au observat că bărbatul nu şi-a mai ridicat corespondenţa din faţa casei.

Autorităţile au fost notificate de către vecini şi astfel, au spart uşa locuinţei bărbatului, găsindu-l mort şi au concluzionat că acesta a murit de cauze naturale. Trupul lui Snellman nu a fost găsit decât aproape un an mai târziu, pe 29 mai 2018 de către firma de curăţătorie angajată să golească locuinţa.

Snellman fusese văzut ultima dată în 2002, la scurt timp după ce a fost eliberat din închisoare ca urmare a ispăşirii unei pedepse pentru trafic de droguri.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite