O invitaţie ciudată la sex cu o roboată: condiţia inventatorului pentru cei care îşi doresc să petreacă o noapte fără egal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un inginer din Statele Unite a inventat robotul cu organe sexuale feminine şi caută un bărbat dispus să îi testeze invenţia.

Un inginer din Statele Unite susţine că a inventat robotul cu organe sexuale feminine şi caută un bărbat dornic să îi testeze invenţia prin intermediul unui anunţ publicitar deosebit de ciudat. Oferta vine însă la pachet cu o rugăminte şi mai bizară: trebuie să îl lase pe inventator să observe neobişnuitul act sexual. 

În anunţul publicat pe Craiglist, intitulat „Vino şi fă sex cu robotul meu‟, bărbatul menţionează că nu poate duce el însuşi la capăt testarea ingineriei pe motiv că este „ca un tată pentru robot‟, scrie publicaţia britanică „Daily Mirror‟. Americanul a postat, alături de anunţ, o fotografie cu humanoidul iCub, un robot dezvoltat în cadrul unui proiect european.

Invenţia profesorului italian Luciana Fadiga, iCub are 54 de articulaţii mecanice în membre şi tors, fiind astfel în stare să execute diverse mişcări. Mai mult decât atât, are capacitatea de a simţi şi percepe vizual împrejurimile. Deocamdată, despre robotul cu vagin din anunţ nu se cunosc alte informaţii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite