O femeie a avut în poşetă câteva săptămâni un bilet la loterie câştigător, dar nu a ştiut de el. Suma istorică pe care a primit-o

0
Publicat:
Ultima actualizare:
bani

O femeie din Germania a purtat, pentru câteva săptămâni, în poşetă un bilet câştigător la loterie, dar în tot acest timp nu a realizat că era mai bogată cu aproape 33 de milioane de euro.

Femeia de 45 de ani, din Franconia Inferioară, Bavaria, a fost câştigătoarea marelui premiu din 9 iunie, după ce a ghicit cele şapte câmpuri de pe un bilet de la Lotto Bayern. Compania a declarat că suma este a doua cea mai mare plătită vreodată în istoria ei de 75 de ani, relatează Digi24.

„Încă ameţesc la gândul că am fost atât de neglijentă cu aproape 33 de milioane de euro şi am umblat câteva săptămâni cu biletul în poşetă”, a declarat ea.

A dat 1,20 euro pe biletul câştigător şi spune că nu intenţionează să mai joace vreodată la loterie, afirmând că suma câştigată este „mai mult decât suficientă pentru soţul meu, fiica mea şi pentru mine”,  pentru a duce o viaţă sănătoasă şi pentru a face mai mult pentru mediul înconjurător.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite