Necrolog devenit viral pe internet. O femeie din Spania a cerut ca rudele ei să nu fie prezente la înmormântarea sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unii oameni au admirat curajul de care a dat dovadă femeia până în ultima ei clipă din viaţă FOTO EPA-EFE
Unii oameni au admirat curajul de care a dat dovadă femeia până în ultima ei clipă din viaţă FOTO EPA-EFE

Necrologul unei femei din Spania a devenit viral pe internet, după ce aceasta a făcut o listă exclusivă a oaspeţilor care au avut voie să fie prezenţi la înmormântarea sa, interzicând rudelor să participe.

Necrologul Mariei Paz Fuentes Fernandez a devenit viral pe internet după decesul ei din 2 iunie, întrucât a interzis rudelor sale să participe la înmormântarea ei, scriind o listă exclusivă de invitaţi, relatează Mirror.

“Întrucât familia mea nu-mi mai este de sânge de mult timp, declar în ultima mea dorinţă şi testament că numai persoanele menţionate mai jos pot participa la slujba mea funerară, fie că este vorba de recepţia funerară, slujba de la biserică sau de cimitir", se arată în necrologul publicat în ziarul El Progreso din Lugo, Galicia. 

Mesajul postat în necrolog Mirror Maria, a cărei vârstă nu a fost făcută publică, a continuat să enumere 15 nume de persoane care îşi puteau face apariţia la eveniment pentru a-i aduce omagii. 

necrolog

„Pentru toţi cei ceilalţi cărora nu le-a păsat niciodată de mine în timpul vieţii mele, vreau să continuaţi să trăiţi departe de mine, aşa cum aţi făcut-o până acum” a adăugat. 

Necrologul ei a ajuns viral pe Twitter şi a atras diverse comentarii. 

Unii oameni au admirat curajul de care a dat dovadă femeia până în ultima ei clipă din viaţă.

„Dacă au lăsat-o singură în timpul vieţii, pot rămâne cu ipocrizia lor, departe de înmormântare”, a scris un internaut. În timp ce alţi utilizatori au spus că trebuie să fi fost „o femeie, nefericită şi răutăcioasă”

De altfel lista femeii este în conformitate cu restricţiile actuale din Galicia datorate pandemiei, care permit în cadrul procesiunilor de înmormântare să poată participa maxim 25 de persoane.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite