Ce a descoperit o tânără din New York în spatele oglinzii din baie, după ce s-a mutat într-un nou apartament. Povestea, virală pe TikTok VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra era speriată de sursa curentului de aer rece                                              FOTO: Captură TikTok
Tânăra era speriată de sursa curentului de aer rece                                              FOTO: Captură TikTok

O tânără care s-a mutat într-un nou apartament în New York a descoperit ceva surprinzător atunci când a încercat să afle sursa frigului din casă, în ciuda încălzirii date la maxim. Aceasta a prezentat întregul proces într-o serie de video-uri pe TikTok.

În ciuda faptului că încălzirea era setată la maxim, când Samantha Hartsoe s-a mutat în noul ei apartament din New York a realizat că era foarte frig.

Într-o serie de clipuri pe TikTok, aceasta a urmărit sursa curentului de aer rece în baie, unde nu avea geam. A ajuns, în cele din urmă, în spatele oglinzii, unde a fost şocată să descopere că exista o gaură în perete prin care putea să vadă şi să pătrundă în apartmentul vecin.  Avându-şi prietenii aproape, Hartsoe a pătruns în apartamentul vecin care părea să fie abandonat. 

Videourile sale TikTok au adunat milioane de vizualizări, majoritatea utilizatorilor spunând că au avut senzaţia unui film horror. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite