Zvonareva, coșmarul lui Kirilenko

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vera Zvonareva a învins-o aseară pe compatrioata sa, Maria Kirilenko , în două seturi, 6-3, 6-3, calificându-se astfel în semifinalele Openului Pan Pacific. Cele două jucătoare din Rusia s-au aflat față în față la Tokyo pentru a șasea oară în carieră, Vera câștigând de fiecare dată.

Cap de serie numărul 4, Vera Zvonareva nu a avut milă de Maria Kirilenko, învingând-o extrem de confortabil pe Kirilenko despre care spune că este o luptătoare. "Maria este o jucătoare foarte bună, o luptătoare pe teren și a demonstrat-o și aici, eliminând două adversare de calibru până în sferturi. Se întâmplă să poți câștiga foarte greu cu unii adversari și mai ușor cu alții, chiar dacă au valoare. Nu este niciun secret - când joc cu Maria încerc să-mi văd de planul meu tactic și să-l pun în aplicare. Mi-a ieșit de fiecare dată".

Kirilenko trecuse în turul secund la Tokyo pe învingătoarea de la US Open, Sam Stosur, trecând apoi de Ana Ivanovic din Serbia.

Zvonareva o va întâlni în semifinale pe cehoaica Petra Kvitova, care a trecut joi înainte de limită de rusoaica Maria Sharapova, ce a abandonat la scorul de 4-3 pentru adversară. Jucătoarea din Cehia a câştigat anul acesta Wimbledonul, iar la US Open a ieşit din primul tur, atunci fiind învinsă de Alexadra Dulgheru.

În penultimul act al Openului nipon a ajuns și Viktoria Azarenka, învingătoare cu 7-5, 6-0 în fața franțuzoaicei Marion Bartoli. Jucătoarea din Ucraina care a trecut în primul tur de Irina Begu o va întâlni pe Agnieszka Radwanska din Polonia, care a trecut în sferturi de Kaia Kanepi din Estonia, scor 2-6, 6-7.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite