Zeii Olimpici: Cei mai sexy sportivi de la JO 2012

0
Publicat:
Ultima actualizare:

		    Jake
Dalton                                                                                   FOTO: Facebook/ Arhiva personală
Jake Dalton                                                                                   FOTO: Facebook/ Arhiva personală

Cu toate că staruri precum Beckham sau Ronaldo nu participă la Jocurile Olimpice de la Londra, reprezentantele sexului frumos nu au de ce să fie dezamăgite. Competiţia de anul acesta îi aduce în arenă nu doar pe cei mai talentaţi sportivi, ci şi pe cei mai atrăgători.

Dragoş Agache
A obţinut prima medalie pentru România la proba de 50 de metri bras, în cadrul Campionatelor Europene de Nataţie de la Budapesta, în 2010. Dragoș s-a clasat pe locul al doilea.

Dragoş Agache

Flavius Koczi
Gimnastul român a câştigat medalia de aur la proba de cal cu mânere de la Campionatul european de gimnastică artistică masculină din Grecia (2006) şi medalia de aur la sărituri, la competiţia susinută anul acesta, în Montpellier (Franța).

Flavius Koczi

Feliciano Lopez
La 30 de ani, jucătorul de tenis de origine spaniolă a juns până pe locul 15 în clasamentul ATP. În 2005, a devenit primul spaniol care s-a calificat în sferturile de finală de la Wimbledon, după victoria lui Manuel Orantes din 1972.

Feliciano Lopez

Ryan Lochte
Înotătorul american a câştigat deja şase medalii olimpice (de trei ori aur, de două ori argint şi o dată bronz). Deţine recordul mondial la proba de 200 de metri individual (cursă lungă şi cursă scurtă) şi la proba de 400 de metri individual mixt (cursă scurtă).

Ryan Lochte

Philipp Boy
Gimnastul în vârstă de 25 de ani, reprezentantul Germaniei, a devenit, în 2011, campion european absolut.


Aldo Montano
La 33 de ani, italianul se mândreşte cu  o medalie de aur câştigată la proba de sabie individual de la Olimpiada de Vară de la Atena din 2004.

Philipp Boy


Tom Daley
Specializat în proba de sărituri la platforma de 10 metri, englezul a câştigat în 2009 Campionatul Mondial FINA (Federaţia Internaţională de Nataţie). În 2010 a obţinut două medalii de aur pentru Marea Britanie la Jocurile Commonwealth, la probele de 10 metri sincron şi 10 metri individual.

Aldo_Montano_01


Jake Dalton
Gimnastul din Statele Unite a obţinut în 2011 medalia de bronz la Campionatele Mondiale de Gimnastică Artistică din Tokyo.

Tom Daley
Jake Dalton

David Boudia
În 2011, americanul a fost medaliat cu argint pentru proba de sărituri la înot de la Campionatul Mondial.

David Boudia

Andrea Cassara
Italianul în vârstă de 28 de ani a câştigat medalia de bronz la proba de individual floretă la Olimpiada de Vară din 2004.

Andrea Cassara

Mark Cavendish
La 27 de ani, britanicul participă în prezent la Turul Franţei, iar în 2011 a devenit campion mondial la ciclism pe teren plat.

Mark Cavendish
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite