Weekend plin cu derby-uri în cele mai puternice campionate ale Europei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Duelul dintre "extratereştrii" şi "galactici" este cel mai aşteptat de fani în acest weekend FOTO Mediafax
Duelul dintre "extratereştrii" şi "galactici" este cel mai aşteptat de fani în acest weekend FOTO Mediafax

Weekendul 6-8 octombrie programează mai multe meciuri de tradiţie în cele mai puternice campionate fotbalistice din Europa. Capul de afiş va fi „El Clasico” Barcelona – Real Madrid din Primera Divion.

Barcelona – Real Madrid este derby-ul cel mai aşteptat de întreaga planetă. Ambele echipe sunt pe val, după victorii obţinute în Liga Campionilor. Real a învins categoric pe Ajax, în timp ce Barcelna a bătut cu 2-0 pe Benfica Lisabona. Catalanii îi aşteaptă pe rivalii de moarte din postura de lideri ai clasamentului din Primera Division, dar au mari probleme de efectiv înaintea acestui duel. Carles Puyol, căpitanul Barcei, este printre cei mai importanţi jucători care nu va juca împotriva lui Real din cauza accidentării suferite în meciul cu Benfica din Liga Campionilor.

Barcelona – Real Madrid, duminică, 8 octombrie, ora 20.30, transmis de DigiSport1.

Serie A programează un alt derby de tradiţie, Milan – Inter, partidă programată duminică, 8 octombrie, de la ora 21.45 şi transmis de DigiSport2.  Milan va încerca să-şi îmbunătăţească prestaţiile după un start ezitant de sezon, în timp ce Inter stă mult mai bine în clasament, ocupând locul al treilea după şase runde disputate până acum.

Şi în Franţa este programat un alt derby, Marseille urmând să întâlnească pe teren propriu pe PSG. Partida va începe duminică seara de la ora 22, nefiind transmisă în România. Acest derby pare cel mai echilibrat dintre toate, având în vedere că cele două echipe se bat pentru supremaţia în Ligue 1, Marseille ocupând primul loc, iar PSG fiind pe doi în clasament.

Alte derby-uri din campionatele Europei:

FC Porto – Sporting Lisabona, duminică, ora 22.45 (Portugalia)

Fenerbahce – Beşiktaş Istanbul, duminică, ora 19 (Turcia)

Spartak Moscova – ŢSKA Moscova, duminică, ora 17 (Rusia)

Steaua Bucureşti – CFR Cluj, duminică, ora 20.30 (România)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite