Warholm şi Hassan, cei mai buni atleţi de pe continent. A fost anunţat programul Europenelor din 2022 FOTO

Warholm şi Hassan, cei mai buni atleţi de pe continent. A fost anunţat programul Europenelor din 2022 FOTO

Imagini European Athletics

Karsten Warholm şi Sifan Hassan au fost ”încoronaţi” Atletul European al Anului. Norvegianul este medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo, acolo unde a alergat un nou record mondial la 400 de metri garduri, 45 de secunde şi 94 de sutimi.

Olandeza a revenit din Japonia cu 3 medalii olimpice, 2 de aur, la 5.000 şi 10.000 de metri, şi una de bronz, la 1.500 de metri.
 
Alături de cei doi, au mai primit premii olandeza Femke Bol, deţinătoarea recordului european la 400 m garduri (52:03), şi francezul Sasha Zhoya, cel care are recordul mondial şi european U20 la 110 m garduri, ambii ca stele în devenire ale atletismului de pe Bătrânul Continent.
 
 
Altfel, Federaţia Europeană de Atletism a dezvăluit programul Campionatului European ce va avea loc la Munich în perioada 15-21 august, eveniment ce începe încă din prima zi cu 2 finale spectaculoase, probele de maraton, feminin şi masculin.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările