„Vrăjitoarea“ Ivanovici: cad oamenii ca popicele la meciurile sârboaicei. Al doilea leşin în tribune în ultimele două jocuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana Ivanovici - Nigel Sears
Ana Ivanovici - Nigel Sears

Partidele disputate de ocupanta locului 23 WTA la Melbourne s-au lăsat cu incidente grave. După ce, joi, o femeie a căzut pe scări şi s-a umplut de sânge, astăzi, antrenorul Anei, care e şi socrul jucătorului Andy Murray, a avut nevoie de intervenţia medicilor.

„Ce le faci, Ana?“, e întrebarea care i se poate adresa sportivei de 28 de ani, după partidele disputate de ea în turul II şi III de la Australian Open.

Mai întâi, o femeie a căzut pe scări, s-a lovit destul de rău şi, aproape 30 de minute, meciul dintre Ivanovici şi Sevastova a fost întrerupt. Astăzi, o altă întrerupere!

Antrenorul sârboaicei, Nigel Sears (59 de ani), a leşinat în tribune în timpul meciului pe care eleva sa îl disputa cu Madison Keys (SUA, 17 WTA). Sub privirile îngrozite ale Anei Ivanovici, britanicul a primit îngrijiri medicale, fiind înconjurat de o echipă de medici. Vizibil afectată, Ivanovici a părăsit terenul, iar partida a fost suspendată la scorul de 6-4, 1-0 pentru Ivanovici.

Duelul s-a reluat după o pauză de 50 de minute, însă Ana a acuzat şocul celor petrecute în tribune şi a pierdut al doilea set cu 4-6. Ulterior, Ivanovici a cedat decisivul tot cu 4-6.

Nigel Sears şi-a revenit, a vorbit cu cei din jurul său, însă a fost luat cu targa. I s-a pus un tub de oxigen în gură şi a fost transportat la un spital din apropiere pentru mai multe analize. Reporterul ESPN, Pam Shriver, a spus că a văzut urme de sânge pe scările unde a căzut Sears. Când bărbatul de 59 de ani, care e şi socrul lui Andy Murray, a leşinat, jucătorul britanic se afla pe un teren alăturat, fiind implicat în meciul cu Sousa. „Daily Mail“ susţine că Murray n-a aflat despre problemele lui Sears în timpul jocului.

VEZI INCIDENTUL CU NIGEL SEARS

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite