Vlas va fi reprimit în lotul Farului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rămaşi doar cu Radu Sardescu între buturi, după ce revenirea lui George Curcă de la Dinamo Bucureşti a căzut, conducătorii Farului au găsit resurse interne pentru a rezolva problema portarilor din lotul lui Ştefan Stoica.



„Cantonamentul de la Poiana Braşov a decurs foarte bine, iar băieţii şi-au făcut treaba. Sunt mulţumit de lot, dar ne-ar mai trebuit un portar şi un fundaş central, lucru pe care sper să-l rezolvăm cât mai rapid. Ştiu că a mai fost adus un portar tânăr, dar încercăm să întărim şi echipa secundă. Măcelaru poate fi un jucător de viitor, dar noi avem nevoie de unul cu experienţă. Nu este exclus să fie reactivat Vlas", a avertizat antrenorul Ştefan Stoica.

„Vlas are valoare şi trebuie să apere la prima echipă. Am discutat şi am rezolvat toate problemele, inclusiv cele salariale. Am achitat şi restanţele către Vasilică Cristocea, iar restul jucătorilor au primit salariul pe luna noiembrie. În plus, am vorbit şi cu Dejan Rusmir şi suntem aproape de un acord pentru a rămâne în continuare la Constanţa", a adăugat patronul Farului, Giani Nedelcu.

sursa: ligab.gsp.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite