Vlăduţ, „mâncat“ de penalty-ul ratat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

DINAMO

Vlad Munteanu şi-a micşorat vizibil şansele de a mai prinde echipa antrenată de Ioan Andone, după ce a ratat o lovitură de la 11 metri, în partida cu Pandurii (2-2), în urmă cu două săptămâni.

Venit la Dinamo cu un contract semnat până la finalul acestui sezon, fostul mijlocaş de la Wolfsburg a început cu stângul noua experienţă din „Ştefan cel Mare". Vlăduţ a fost cerut la roş-albi în mod special de Andone, însă chiar pe acesta l-a dezamăgit jucătorul de 30 de ani. Când? În meciul cu Pandurii (2-2), în care Munteanu a ratat o lovitură de la 11 metri pe final.

În etapa care a urmat s-a văzut consecinţa ghionionului din finalul partidei cu gorjenii. Mijlocaşul de bandă nu a fost reţinut în lot pentru derby-ul cu Rapid. Chiar dacă Vlăduţ este apt din punct de vedere fizic şi se antrenează la capacitate maximă, Andone n-a mizat pe el nici în formula de echipă folosită la pregătiri în această săptămână pentru meciul cu Târgu-Mureş. Semn că „Fălcosul" nu i-a iertat nici acum penalty-ul irosit.

Oricum, Munteanu va fi păstrat în lot, va lua loc pe banca de rezerve, însă va intra pe teren doar în cazul în care se întâmplă lucruri neprevăzute în meciul din această seară, cu FCM Târgu-Mureş, de la ora 20.00, în direct la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite