VIDEO: Wade și LeBron fac senzație în Miami

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Superstarurile baschetului american Dwyane Wade, LeBron James și Chris Bosh au jucat pentru prima dată împreună pentru Miami Heat într-un meci de antrenament desfășurat la o bază militară din Florida, acolo unde echipa s-a aflat o săptămână în cantonament.

Imaginile surprinse în timpul jocului, în care antrenorul Eric Spoelstra i-a pus pe Wade, James și Bosh pentru prima oară în aceeași echipă, au făcut repede înconjurul internetului. Cei trei i-au încântat cu faze spectaculoase pe soldații americani care au asistat la această partidă, iar meciul a fost precedat de un montaj video cu Wade, James și Bosh evoluând împreună pentru naționala Statelor Unite.

Triumviratul din Miami, așa cum a fost numit de presa americană, este în centrul atenției înaintea debutului de sezon din NBA, acesta fiind unul dintre  motivele pentru care conducerea echipei a luat decizia de a se pregăti timp de o săptămână într-o bază a aviației militare a SUA. 

Pe lângă antrenamentele obișnuite, jucătorii au participat la o serie de sesiuni de pregătire specifice armatei, cot la cot cu soldații, incluzând și simularea unor situații de luptă. ”Nu am fost niciodată într-un cantonament mai competitiv decât acesta”, a declarat superstarul Dwyane Wade, cel care și-a dus echipa către cucerirea titlului de campioană în 2006.”A fost o săptămână foarte intensă”, a spus și LeBron James, cel care a stârnit un adevărat val de furie printre fanii echipei unde a strălucit timp de șapte ani, Cleveland Cavaliers, atunci când a anunțat că se va îndrepta către Miami.

Vezi imagini de la primul meci de antrenament al celor de la Miami în care Wade, James și Bosh joacă împreună:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite