VIDEO Vezi cum este bătut măr un arbitru la Frumuşica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arbitrul în vârstă de 17 ani a fost bătut crunt de fotbalişti după meciul Gloria Frumuşica - Dante Botoşani pentru că şi-a permis să dea un cartonaş roşu gazdelor care i-au înjurat asistentul. Imagini şocante!

Din imaginile amator postate pe youtube se vede clar cum arbitrul este fugărit pe maidan şi lovit crâncen de sportivii furioşi ai echipei Gloria Frumuşica.

Incidentul a avut loc duminică în localitatea Frumuşica în timpul partidei dintre echipa din localitate şi CS Dante Botoşani din Liga a 5-a. Corecţia aplicată arbitrului Andrei Baciu( 17 ani) de sportivii din Frumusica  vine după ce tânărul a ridicat cartonaşul roşu pentru injuriile adresate asistentului său care a scăpat cu fuga şi cu tricoul rupt. " Am luat bătaie pentru că am încercat să fac dreptate. Se pare că asta nu este încă acceptat de toată lumea", a declarat pentru Adevărul de Botoşani Andrei Baciu, arbitrul bătut măr de fotbalişti.

Tânărul de 17 ani vrea ca bătăuşii să fie traşi la răspundere. El acuză dureri la urechea dreaptă şi în zona occipitală. Cu raportul medico-legal va merge la poliţie să depună plângere împotriva agresorilor.

Până atunci sportivii sunt ameninţaţi cu suspendarea. „ Vom lua cele mai dure măsuri: Suspendarea maximă a jucătorilor care au aplicat loviturile până la doi ani şi vom suspenda terenul", a declarat Mihai Calistru, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Botoşani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite