VIDEO Steaua - Corona 3-0: fără spectatori, fără miză, fără calitate. Campioana a făcut penultimul pas spre titlu, după un meci insipid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piovaccari a ajuns la zece goluri
Piovaccari a ajuns la zece goluri

Într-o competiţie în care valorile s-au nivelat în jos şi există o singură echipă puternică, alte vreo două formaţii decente şi, în rest, grupări mediocre, am ajuns să asistăm la din ce în ce mai multe partide după care nu rămânem cu nimic.

Iar Steaua - Corona Braşov s-a încadrat perfect în această categorie. Pe un stadion pustiu, actuala şi viitoare campioană a întâlnit o formaţie care, probabil, nici ea nu ştie ce a căutat în Liga I. Corona Braşov a retrogradat matematic, acum câteva zile, însă, în realitate, depusese armele, încă din finalul turului.

Ce a ieşit dintr-o asemenea confruntare inegală? O victorie la scor de neprezentare pentru Steaua, prin golurile marcate de Piovaccari (18), Chipciu (80) şi Keşeru (90+2). Rezultatul are o singură semnificaţie: prin acest succes Steaua a făcut, practic, penultimul pas spre titlul cu numărul 25.

În acest moment, cu patru etape înainte de terminarea campionatului, bucureştenii sunt la 10 puncte de Petrolul. Dacă joi (ora 21.30, Digi Sport), Steaua se va impune şi pe „Cluj Arena“, în faţa celor de la Universitatea Cluj, atunci trupa pregătită de Laurenţiu Reghecampf va deveni campioană şi din punct de vedere matematic, indiferent de rezultatele obţinute de Petrolul şi de Astra.

VEZI PRIMUL GOL AL MECIULUI STEAUA - CORONA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite