VIDEO Rusescu a dat-o în bară, iar Braga a fost eliminată de Braga în Cupa Ligii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deţinătoarea trofeului a părăsit competiţia în semifinale după un meci în care fostul stelist a făcut de toate, însă n-a marcat.

Cu Raul Rusescu titular şi integralist, Sporting Braga a fost învinsă de Rio Ave, scor 2-1, în semifinalele Cupei Ligii Portugaliei. Deşi în campionat, Braga are patru puncte peste Rio Ave, în competiţia KO, Rusescu şi colegii săi nu şi-au putut arăta valoarea superioară. 

Poate şi pentru că, în minutul 41, Braga a primit o triplă lovitură: Santos a provocat un penalty, a fost eliminat, iar Rio Ave a deschis scorul de la 11 metri. Totuşi, la pauză s-a intrat cu 1-1, iar Rusescu a fost coautor la golul egalării. Lovitura liberă executată de vârful român a întâlnit bara, balonul a sărit până la Custodio, care a înscris (45+1).

După pauză însă, gazdele au profitat de avantajul omului în plus, iar în minutul 69, Rio Ave a marcat golul victoriei şi pe cel al calificării în finală. Exact înainte de reuşita de 2-1, Rusescu fusese aproape de gol cu o altă lovitură liberă. Românul a avut şi un şut scos de pe linia porţii în prima repriză.

În finală s-a calificat însă Rio Ave, care va întâlni fie Porto, fie Benfica în ultimul act al Cupei Ligii.

VEZI FAZELE CU RUSESCU 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite