VIDEO Real, batjocorită de Schalke la Madrid: Ronaldo a doborât un record, dar a plecat fluierat la vestiar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronaldo
Ronaldo

Meci incredibil pe „Santiago Bernabeu“ în returul optimilor Ligii Campionilor. După 2-0, în tur, la Gelsenkirchen, calificarea părea o formalitate pentru „galactici“. Ce s-a întâmplat însă, marţi, pe teren va rămâne în istoria neagră a Realului.

Real Madrid e de nerecunoscut în martie 2015! A început luna cu o remiză, acasă, cu Villarreal (1-1), a continuat-o cu un eşec, la Bilbao (0-1), a pierdut locul 1 în campionat în detrimentul celor de la Barcelona, iar marţi a fost la un pas de o catastrofă financiară şi sportivă: eliminarea din Liga Campionilor!

Învinsă acasă cu 0-2, Schalke s-a prezentat pe „Santiago Bernabeu“ cu o echipă din care au făcut parte trei puşti în primul „11“: Wellenreuther (19 ani), Nastasići (19) şi Meyer (19). Chiar şi aşa, tabela arăta 1-0 pentru nemţi după 20 de minute, Fuchs deschizând scorul! Într-o repriză în care Real părea anesteziată, Ronaldo a adus egalarea (25), dar Huntelaar a făcut 2-1 pentru Schalke (41) şi a lovit şi transversala cu un şut fabulos! Acelaşi Ronaldo (45) a făcut însă ca, la pauză, scorul să fie egal: 2-2.

Discursul ţinut de Ancelotti în vestiar părea că i-a trezit pe madrileni, iar Benzema a trecut Realul în avantaj pentru prima dată în meci (52). Un al treilea puşti de 19 ani însă, Sané, introdus pe parcurs de Di Matteo, a egalat la trei (57). 

La 3-3, Schalke mai avea nevoie de două goluri pentru o calificare fabuloasă în sferturile Ligii Campionilor. A înscris doar o dată, prin Huntelaar (84), iar Real a „tremurat“ pentru o calificare fără glorie. Schalke a învins cu 4-3 pe „Santiago Bernabeu“, a părăsit competiţia cu fruntea sus, în timp ce Ronaldo şi colegii săi au mers la cabine în huiduielile publicului.

VEZI GOLURILE MECIULUI

Ronaldo, golgheterul all-time al competiţiilor europene

Cristiano Ronaldo a reuşit să strălucească şi într-o seară tristă pentru Real Madrid. Cele două reuşite ale portughezului în partida cu Schalke au stabilit un record.

Potrivit site-ului UEFA, Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istoria competiţiilor europene rezervate echipelor de club. Lusitanul are 78 de goluri într-o ierarhie care arată aşa:

1- Cr. Ronaldo 78 de goluri (Sporting Lisabona, Manchester United, Real Madrid)

2- Raul 77 de goluri (Real Madrid, Schalke)

3- Messi 76 de goluri (Barcelona)

4- Filipo Inzaghi 70 de goluri (Parma, Juventus, AC Milan)

5- Shevchenko 67 de goluri (Dinamo Kiev, AC Milan, Chelsea)

Apoi, Ronaldo l-a egalat pe Messi în vârful clasamentului celor mai buni marcatori din istoria Ligii Campionilor:

1- Messi 75 de goluri (Barcelona)

Cr. Ronaldo 75 de goluri (Manchester United, Real Madrid)

3- Raul 71 de goluri (Real Madrid, Schalke)

4- Van Nistelrooy 56 de goluri (PSV, Manchester United, Real Madrid)

5- Henry 50 de goluri (Monaco, Arsenal, Barcelona)

41 de goluri are Cristiano Ronaldo pentru Real Madrid în cele 38 de meciuri oficiale disputate în acest sezon. Messi a înscris şi el 41 de goluri pentru Barcelona în actuala stagiune.

CITESTE SI:

*VIDEO Colecţie de „bijuterii“: Porto a înscris cele mai frumoase goluri ale serii în Liga Campionilor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite