VIDEO Mitriţă face senzaţie în MLS! Atacantul a reuşit un hattrick pentru New York City. Ce a declarat după meci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul jucător al Universităţii Craiova, Alexandru Mitriţă  a marcat de trei ori în prima repriză a meciului jucat cu New York City împotriva campioanei en-titre din MLS, Atlanta United

Atacantul a punctat în minutele 14, 23 şi 34, iar primele două reuşite au venit în urma unor acţiuni personale splendide urmate de şuturi imparabile. La cel de al treilea gol, românul a îndeplinit o simplă formalitate, împingând cu latul o minge respinsă în faţă de portarul advers.


Oaspeţii au redus din handicap prin Martinez (53), dar New York City a închis tabela prin Heber (87). Alexandru Mitriţă, care a ajuns la 12 goluri marcate în liga americană, a jucat până în minutul 63, când a fost înlocuit cu Heber.

“Am jucat extraordinar, avem o echipă foarte bună. Sunt bucuros că am reuşit primul hattrick. E incredibil să marchezi trei goluri în faţa propriilor fani”, a declarat românul la interviul de după meci

Prin tripla reuşită, Mitriţă a devenit primul fotbalist de la New YorK City care înscrie un hattrick, după David Villa. Întrebat cum se simte când numele său este menţionat alături de cel al atacantului spaniol, românul a oferit un răspuns modest. "David Villa este un jucător de top, nu mă pot compara cu el. Eu încerc să dau ce-i mai bun şi să ajut echipa. Importante sunt cele trei puncte şi să jucăm minunat", a spus Mitriţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite