VIDEO Meci nebun între Olanda şi Anglia! Se ştie a doua finalistă din Liga Naţiunilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olanda s-a calificat în finala Ligii Naţiunilor
Olanda s-a calificat în finala Ligii Naţiunilor

După ce Portugalia s-a calificat miercuri în finala Ligii Naţiunilor, a doua semifinală a oferit un meci nebun, cu răsturnări de situaţie.

Olanda s-a calificat în finală, după ce a trecut în prelungiri de Anglia cu scorul de 3-1. Marcus Rashford a deschis scorul din lovitură de la 11 metri pentru britanici, în minutul 32. 

Cu 16 minute înainte de finalul meciului, Matthijs de Ligt, cel mai curtat fundaş din fotbalul internaţional a restabilit egalitatea pentru ”Portocala Mecanică” în urma unei excelente lovituri de cap.

Pe finalul partidei, englezii au marcat prin Lingard, dar în urma consultării VAR, arbitrul Clement Turpin a anulat reuşita fotbalistul de la Manchester United.

Partida a intrat astfel în prelungiri, iar în minutul 97, olandezii au reuşit să treacă în avantaj. Depay şi Walker au trimis cumva, împreună, mingea în poarta Angliei. Englezul a fost considerat cel care a atins ultimul mingea, astfel că olandezii au trecut în avantaj printr-un autogol.

Pe final Promes a reuşit mai puncteze o dată pentru olandezi. Quincy a marcat golul de 3-1 şi a stabilit categoric cine este a doua finalistă a Ligii Naţiunilor.

În finală, Olanda dă piept cu Portugalia, care miercuri a câştigat în faţa Elveţiei, scor 3-1. În afara trofeului pus la bătaie, câştigătoarea Ligii Naţiunilor nu va beneficia de vreun avantaj în plus faţă de semifinaliste în perspectiva calificării la Euro 2020. Olanda, Anglia, Portugalia şi Elveţia vor fi prezente la barajul pentru Euro 2020, în cazul în care nu obţin calificarea în preliminariile clasice.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite