VIDEO Mancini continuă la Manchester City: italianul a semnat un contract pe cinci ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

		    
		    Mediafax | Roberto Mancini rămâne pe banca tehnică a lui City
Mediafax | Roberto Mancini rămâne pe banca tehnică a lui City

Roberto Mancini a ales să continue la Manchester City, în ciuda zvonurilor că ar fi semnat pentru naționala Rusiei.

Roberto Mancini și-a prelungit contractul cu Manchester City. Antrenorul în vârstă de 47 de ani a ales să rămână la echipă și a semnat pentru încă cinci sezoane.

Acordul este valabil până în vara lui 2017 și vine în urma celui mai reușit sezon al echipei din ultimii 40 de ani, încheiat cu meciul care a dus la câștigarea titlului.

„Sunt foarte fericit că am ajutat-o pe City și că voi rămâne aici încă cinci ani. Avem ocazia de a construi un viitor frumos pornind de la succesul din acest an”, a declarat Mancini după semnarea contractului.

Mancini e pe banca tehnică a englezilor din 2009, când l-a înlocuit pe Mark Hughes. Palmaresul său la Manchester C. include titlul în Premier League după o pauză de 44 de ani.

Zilele trecute, un site rusesc publicase informația conform căreia Mancini ar fi semnat un contract pe șase ani cu Federația Rusă, urmând să aibă un salariu de 7,2 milioane de euro. Obiectivul  ar fi fost pregătirea echipei pentru Cupa Mondială 2018, competiție care va fi găzduită de Rusia.

7.5 milioane de euro este suma pe care o va încasa antrenorul în fiecare sezon petrecut la Manchester City, având cel mai mare salariu din Premier League.

Sursă: Yahoo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite