VIDEO Imagini îngrozitoare: A apărut înregistrarea care arată cum s-a prăbuşit elicopterul patronului de la Leicester

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o filmare de un minut şi 17 secunde se poate vedea, integral, cum a decolat aparatul de zbor care, după doar câteva secunde, s-a prăbuşit în parcarea de lângă stadionul celor de la Leicester.

Viaţa unui om e atât de fragilă, iar imaginile legate de tragedia de sâmbătă ne amintesc, încă o dată, acest lucru.

Pe o filmare obţinută de jurnaliştii de la „The Sun“ se poate vedea cum elicopterul miliardarului thailandez, Vichai Srivaddhanaprabha (60 de ani), a decolat de pe gazonul arenei „King Power“, aşa cum se întâmpla după fiecare partidă de pe teren propriu a „vulpilor“. Vichai Srivaddhanaprabha venea pe stadion pentru a asista la meciuri, după care se întorcea la Londra.

Doar că, de această dată, decolarea a avut un sfârşit tragic. Pe imagini se vede cum, la scurt timp după ce se desprinde de pe gazon, elicopterul scoate fum în zona elicei. Apoi, începe să se rotească, înainte de a ieşi din cadru şi a cădea în parcarea goală de lângă stadion.

S-a spus că manevra pilotului Eric Swaffer a salvat sute de vieţi, fiindcă, dacă elicopterul ar fi căzut lângă stadion, unde zeci de suporteri erau în drum spre casele lor, tragedia ar fi produs şi mai multe victime. 

Aşa însă, au decedat cei cinci oameni aflaţi la bord, thailandezul Vichai Srivaddhanaprabha, pilotul Eric Swaffer, dar şi Izabela Roza Lechowicz (copilot), Kaveporn Punpare şi Nursara Suknamai.

VEZI IMAGINILE SURPRINSE CU ELICOPTERUL PATRONULUI DE LA LEICESTER

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite