VIDEO Halep, descărcare nervoasă: Gestul prin care Simona şi-a celebrat victoria din turul II

VIDEO Halep, descărcare nervoasă: Gestul prin care Simona şi-a celebrat victoria din turul II

Simona Halep a plătit pe finalul partidei pentru că şi-a luat piciorul de pe acceleraţie

Simona Halep (3 WTA) a zburdat pe teren în primul set al duelului cu Harriet Dart (23 de ani, 173 WTA) şi a avut 4-0 şi în setul doi, după care, pe fondul relaxării, şi-a îngreunat viaţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Simona Halep părea că va repeta un scor similar cu cel pe care, anul trecut, Maria Şarapova a zdrobit-o pe Harriet Dart la Australian Open, 6-0, 6-0. 
 
Constănţeanca de 28 de ani a cedat un singur game din primele 11 ale meciului şi adversara ei era, pur şi simplu, copleşită de Simona.
 
Apoi însă, Halep şi-a pierdut concentrarea, după cum a şi recunoscut la interviul de după meci, şi i-a permis britanicei să ia game după game. Iar această desfăşurare a scorului a scos-o din sărite pe Halep, care, la un moment dat, la 5-4 în setul doi, a izbucnit spre loja ei, unde se afla Darren Cahill şi restul staffului: „Ce să fac? Ce să fac? Ce să fac?“.
 
Totuşi, calvarul emoţional trăit de Halep n-a mai durat mult, fiindcă această a închis, până la urmă, setul doi, scor 6-4, şi şi-a descărcat nervii printr-un gest elocvent după mingea valorificată de meci:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: