VIDEO Halep, mult prea bună pentru Bouchard: Simona a trimis-o pe Genie înapoi pe plaja din Dubai

VIDEO Halep, mult prea bună pentru Bouchard: Simona a trimis-o pe Genie înapoi pe plaja din Dubai

Simona Halep (2 WTA) s-a calificat în optimile Dubai Tennis Championship la capătul unui meci în care a lăsat impresia că nici măcar n-a forţat.

Simona Halep (27 de ani) şi Eugenie Bouchard (24 de ani) şi-au scos capul în lumea bună a tenisului cam în aceeaşi perioadă, având şi un duel direct în semifinalele de la Wimbledon 2014.
 
De atunci însă, multe s-au schimbat. Dacă Simona a devenit o mare jucătoare de tenis, în schimb, Genie s-a transformat într-o „bombă sexy“ a circuitului feminin. În acest moment, cele două sunt despărţite de 77 de poziţii în clasamentul mondial şi de multe trofee care stau în vitrina Simonei.
 
Spre bucuria lui Bouchard (79 WTA), această diferenţă uriaşă de clasă nu s-a văzut şi în primul set al confruntării lor în Dubai. S-a mers pe serviciu până cel de al 5-lea game, apoi un break şi re-break, după care, din nou, s-a mers pe serviciu până la 6-6. În tie-break, Simona n-a fost, totuşi, condusă deloc şi, într-un final, s-a impus cu 7-4.
 
Setul doi a fost la discreţia fostului lider mondial care a condus cu 2-0 şi 3-1, înainte de a se impune cu 6-4.
 
În optimile de la Dubai, Halep va juca împotriva lui Tsurenko (23 WTA), ucraineanca de 29 de ani pe care a bătut-o pentru a şasea oară în şase meciuri, săptămână trecută, la Doha, scor 6-2, 6-3.
 
CITEŞTE ŞI:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VEZI UN PUNCT SUPERB REUŞIT DE HALEP ÎN SETUL DOI 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: