VIDEO FCSB - Botoşani 2-0: o „bijuterie“ marca Budescu şi o gafă uriaşă au decis cel mai aşteptat meci al rundei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Budescu (stânga)
Constantin Budescu (stânga)

Vicecampioana n-a strălucit pe „Arena Naţională“, însă a trecut cu bine peste o partidă în care a întâlnit revelaţia acestui început de sezon.

Gigi Becali a anunţat că, odată cu intrarea echipei în grupele Ligii Europa, principalul obiectiv va fi nu competiţia organizată de UEFA, ci Liga I.

Dică şi jucătorii săi au recepţionat mesajul însă, deocamdată, jocul lor nu e de nivelul unei formaţii care vrea să ia campionatul. Duminică, în faţa celor 5.000 de spectatori prezenţi pe „Arena Naţională“, bucureştenii au avut nevoie de insipiraţia lui Budescu şi de un ajutor din partea portarului advers pentru a se impune.

Budescu a transformat magistral o lovitură liberă (18), iar apoi şutul nu prea periculos al lui Tănase a trecut pe sub Cobrea (41). Alibec ar fi trebuit să primească „roşu“ la 2-0, însă a scăpat şi, probabil, şi din acest motiv a fost schimbat la pauză cu Gnohere.

După pauză, trupa lui Costel Enache a avut câteva şanse bune de gol, iar FCSB a lovit bara prin Man (90). Prin succesul obţinut, vicecampioana a profitat de pasul greşit făcut în această etapă de liderul CFR Cluj, învins de ACS Poli, scor 3-4.

După opt etape, clasamentul în zona de play-off arată aşa:

1. CFR Cluj 19 puncte

2. CS U Craiova 18

3. FCSB 18

4. FC Botoşani 16

5. Dinamo 15

6. Astra 15

VEZI GOLURILE MECIULUI FCSB - BOTOŞANI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite