VIDEO Un fan olandez a adoptat tactica huliganului de la Ploieşti: l-a atacat pe portarul de la AZ Alkmaar în timpul meciului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Huliganul de la Ploieşti care l-a atacat pe George Galamaz în timpul meciului Petrolul - Steaua a inspirat un fan olandez al echipei Ajax Amsterdam.

Un fan al echipei Ajax Amsterdam a pătruns pe teren în timpul meciului cu AZ Alkmaar, în minutul 35 al partidei, când scorul era 1-0. Acesta a încercat să îl lovească pe portarul lui AZ, Esteban Alvaredo (22 de ani), însă costaricanul l-a trântit imediat la pământ.

 Earnest Stewart, directorul tehnic al lui AZ, a explicat după meci: "Verbeek a scos echipa de pe teren pentru a putea controla situaţia. Când am ajuns în vestiar, jucătorii ne-au spus că nu se mai simt în siguranţă şi că nu vor să mai iasă pe teren. Acceptăm orice decizie din partea Federaţiei, pentru că în acel moment a primat siguranţa fotbaliştilor noştri".

Frank de Boer, antrenorul lui Ajax, le-a luat apărarea adversarilor săi:  "Am văzut că Alvarado a fost atacat, iar el s-a apărat. Pot să-i înţeleg perfect reacţia temperamentală, mai ales că este sudamerican. Înţeleg şi decizia adversarilor de a se retrage".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite