VIDEO EXCLUSIV Cum s-a văzut meciul Angliei cu Islanda într-un pub londonez

VIDEO EXCLUSIV Cum s-a văzut meciul Angliei cu Islanda într-un pub londonez

Englezii au băut mai puţine beri aseară la Londra, plecând rapid acasă   FOTO & VIDEO: Florin Ghioca

Drama fotbalului britanic a fost văzută de englezi în direct la televizor. Ca de obicei, aceştia s-au strâns în pub-uri, savurând beri după beri, însă amarul acestora a fost întrecut de prestaţia echipei proaspătului demisionar Roy Hodgson.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dacă la început toată lumea era optimistă, preconizând scoruri chiar şi de 4-0 pentru favoriţi, după pauza meciului cu Islanda majoritatea celor prezenţi în pub-ul The Wilton Arms, dintr-o zonă rezidenţială a Londrei, au început să înjure echipa Angliei şi chiar să se bucure pentru schimbarea lui Rooney, în ciuda faptului că jucătorul legendar a fost şi cel care a transformat un penalty în primele minute ale partidei încheiate cu o victorie istorică pentru islandezi.

După doar 18 minute, entuziasmul de început al londonezilor filmaţi de jurnaliştii Adevărul avea să se domolească aproape complet, pentru că echipa Angliei era condusă de reprezentanta Islandei cu 2-1. Majoritatea ratărilor care au urmat au fost întâmpinate cu înjurături ireproductibile sau cu aplauze ironice.

Doi francezi aflaţi în public îşi dădeau coate, spunând, pe limba lor, că dacă va câştiga Islanda îşi vor comanda un whisky dublu, pentru că echipa lui Sigurðsson şi Sigþórsson (cei doi marcatori ai meciului) ar urma să fie şi viitoarea adversară a Franţei.

Finalul meciului, a aprins speranţele unui egal, cu două faze importante la poarta islandeză, însă fluierul care a oprit definitiv partida i-a împrăştiat pe britanici la casele lor, spre dezamăgirea evidentă a barmanilor care sperau într-o seară de pomină.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările