VIDEO Şumudică a cucerit internetul: Interviul acordat de tehnicianul român în portugheză a devenit viral

VIDEO Şumudică a cucerit internetul: Interviul acordat de tehnicianul român în portugheză a devenit viral

Marius Şumudică a reuşit să fie vedeta etapei în Turcia, chiar şi după un meci în care echipa sa a fost zdrobită de 5-0 de Fenerbahce.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marius Şumudică „pendulează“ între fotbalul din zona arabă şi cel din Turcia. Şi, din păcate, pentru el, nicăieri nu rezistă mai mult de un sezon. 
 
La Kayserispor a început fantastic sezonul pentru a-l termina în genunchi, fiind nevoit să plece înainte de terminarea campionatului. Iar în Arabia Saudită, la Al-Shabab Riad, deşi a făcut un sezon bun, a plătit pentru comportamentul său vulcanic.
 
Ajuns acum la Gazişehir Gaziantep, tehnicianul de 48 de ani a debutat cu o înfrângere grea, 0-5, pe terenul celor de la Fenerbahce. A fost un meci de coşmar în care gazdele au avut 3-0 în minutul 24, interval în care au primit şi trei penalty-uri dintre care unul ratat!
 
După acest debut de coşmar, Şumudică a oferit, totuşi, un interviu de vis în limba portugheză pe care îl puteţi vedea mai jos:
 

Ce a spus Marius Şumudică?
 
*Am jucat foarte prost, Fenerbahce a avut un ritm mult mai bun decât noi. Ne-au venit mulţi jucători noi, în fiecare zi mi-a mai apărut câte unul. Un alt jucător, o altă limbă. Trebuia să lucreze fiecare individual, parcă era tenis! Eu n-am o baghetă magică. Avem o săptămână în faţă, sper să arătăm altfel. Cei care fac greşeli, care nu pot să alerge, vor fi pe bancă, nu-i nicio problemă. Avem un meci foarte greu în faţă, dar trebuie sa câştigăm 3 puncte.
 
*Ne va fi foarte greu în continuare, nu pot să promit nimic. Nu e uşor să faci un grup, o echipă într-un timp atât de scurt. Asta e viaţa. O să muncim, o să ne antrenăm, vom da totul. Niciodata n-am păţit ce am păţit azi, trei penalty-uri în 20 de minute. Fenerbahce a meritat victoria, dar primul penalty n-a fost. Îi felicit, au echipă bună.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: