VIDEO ŞOCANT / Ca-n vestul sălbatic: un jucător al Rapidului a luat un pumn în cap după derby-ul cu Steaua!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scene incredibile după terminarea meciului de pe „Arena Naţională"! Un fotbalist al giuleştenilor a fost acuzat de George Copos că ar fi blătuit partida. Mai mult, acelaşi jucător a fost atacat grosolan de un huligan stelist. Vezi imagini care te vor lăsa făra cuvinte!

Steaua a învins Rapidul, scor 1-0, însă derby-ul a fost urmat de scene dezgustătoare.

Pe lângă comportamentul jenant al lui Gigi Becali, care a sărbătorit, făcând un circ în toată regula, şi pe teren s-au petrecut lucruri demne de vestul sălbatic.

Ce s-a întâmplat?

În timp ce mergea spre tunelul care duce la vestiare, Ovidiu Herea a recepţionat un pumn în cap din partea unui derbedeu, aflat în tribune.

Huliganul a fost imediat pus la punct de un steward.

Din cauza acestui incident, roş-albaştrii riscă să aibă terenul suspendat mai multe etape, mai ales că observatorul a notat totul în raportul său.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CUM A FOST BĂTUT HEREA

Copos l-a făcut blatist

Pentru decarul rapidist, problemele nu s-au încheiat aici.

După terminarea jocului, el a fost acuzat de non-combat chiar de patronul giuleştenilor.

„E unul care o are impresar pe Anamaria Prodan şi nu mi-a plăcut cum a jucat. Nu zic mai mult, sunt nervos", a spus George Copos.

Se ştie că Ovidiu Herea e singurul fotbalist din lotul Rapidului care a semnat un contract de reprezentare cu Anamaria Prodan, soţia antrenorului Stelei, Laurenţiu Reghecampf.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite