FOTO VIDEO Olăroiu, „prinţul“ din Dubai: ce i-au făcut jucătorii antrenorului lor după câştigarea titlului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imediat după terminarea meciului care a oficializat cucerirea campionatului de către Al-Ahli, Oli a fost luat pe sus de elevii săi, în sărbătoarea declanşată chiar pe gazon.

A fost nevoie de sosirea lui Cosmin Olăroiu pe banca celor de la Al-Ahli pentru ca gruparea din Dubai să devină campioană, după cinci ani. Iar această performanţă a fost realizată în stil de mare echipă:

*Al-Ahli şi-a adjudecat titlul cu trei etape înainte de finalul campionatului.

*Elevii lui Olăroiu au câştigat ultimele opt partide disputate în prima ligă.

*În cele 23 de etape scurse până acum, Al-Ahli a pierdut doar de două ori. O dată la 15 decembrie, în deplasare, la Al-Wasl (1-2) şi apoi la 3 ianuarie, în faţa celor de la Al-Dhafra. Cel de al doilea eşec a fost însă decis la masa verde. Pe teren, Al-Ahli a câştigat, dar, din cauza unei erori administrative, în ultimele minute, Olăroiu a trimis pe teren un jucător suspendat. Drept urmare, victoria cu 3-1 s-a transformat într-o înfrângere cu 0-3!

*Al-Ahli are cel mai bun atac din prima ligă din Emirate cu 48 de goluri înscrise în 23 de jocuri.

Nebunie pe teren după ultimul fluier

Joi seara, formaţia din Dubai a învins, acasă, Al-Wasl, scor 2-1. Rezultatul a rezolvat lupta pentru titlu, făcând Al-Ahli campioană, pentru prima dată după sezonul 2008-2009. Imediat după ultimul fluier al meciului, pe teren s-a declanşat o adevărată sărbătoare.

Olăroiu a fost luat pe sus de elevii săi şi aruncat în aer, în mod repetat. La un moment dat, chiar şi fanii au pătruns pe teren, participând la fiesta jucătorilor şi staffului tehnic. 

IMAGINI CU SĂRBĂTOAREA DE DUPĂ CÂŞTIGAREA TITLULUI

A „confiscat“ titlul în Emirate

Dacă pentru Al-Ahli titlul din acest sezon e primul după cinci ani, în schimb, Cosmin Olăroiu tocmai a bifat cel de al treilea campionat cucerit la rând în Emirate. Precedentele două titluri au fost câştigate cu Al-Ain, formaţie care s-a prăbuşit după plecarea la Oli, în vara trecută. În acest moment, fosta campioană a Emiratelor se află doar pe locul 4, la 21 de puncte de Al-Ahli!

Poate câştiga tot în acest sezon

La Al-Ahli, Olăroiu are deja două trofee în actuala stagiune: Supercupa şi titlul. El poate încheia sezonul cu patru trofee, în condiţiile în care echipa s-a calificat în finala Cupei Emiratelor (19 aprilie) şi în finala Cupei Preşedintelui (18 mai).

A ajuns la 11 trofee în carieră

De când s-a apucat de antrenorat, Cosmin Olăroiu are un bilanţ impresionant, care l-a transformat în cel mai bine plătit tehnician din zona Golfului Persic şi în al 8-lea cel mai bine plătit antrenor la nivel de cluburi din lume! La Al-Ahli, Oli are un salariu stagional de cinci milioane de euro. Iată ce a câştigat tehnicianul de 44 de ani până acum:

*Un titlu şi o Supercupă cu Steaua

*Un titlu şi două cupe cu Al-Hilal (Arabia Saudită)

*Cupa Stelelor cu Al-Sadd (Qatar)

*Două titluri şi o Supercupă cu Al-Ain (Emirate)

*Un titlu şi o Supercupă cu Al-Ahli (Emirate)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite