Vasluiul încheie turul cu o victorie la scor de neprezentare: 3-0 cu CSMS Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Vaslui a câştigat fără emoţii ultima partidă a turului, disputată pe teren propriu contra vecinilor din regiune, CSMS Iaşi, scor 3-0. Marius Niculae a fost eroul gazdelor, reuşind să marcheze o "dublă".

Diferenţa de valoare dintre cele două echipe a fost fructificată din plin de Vaslui, care a marcat toate cele trei goluri în repriza secundă.
În prima parte a întâlnirii de la Vaslui, cele două echipe au oferit un joc anost, fără prea multe faze de poartă. Partea secundă a coincis cu trezirea la viaţă a gazdelor, care şi-au amintit că luptă pentru a prinde un loc de cupe europene.

Astfel, Vasluiul a împins jocul înspre poarta Iaşului, iar golul a venit firesct în minutul 57, când Varela a modificat prima dată tabela. După alte zece minute, la un contraatac şcoală al elevilor lui Viorel Hizo, scorul s-a dublat graţie lui Marius Niculae, care a pus latul în faţa porţii goale.

Şi după majorarea scorului, tot Vasluiul a fost echipa care a controlat meciul, oaspeţii resemnându-se cu înfrângerea. Gazdele au mai punctat o dată în primul minut de prelungire, Marius Niculae reuşind "dubla" şi obţinând o victorie la scor de neprezentare. Datorită acestui succes, FC Vaslui a terminat turul pe locul al patrulea, în timp ce CSMS Iaşi a rămas în zona retrogradabilă, pe locul 16.

Graţie celor două goluri marcate în ultima etapă a turului, Marius Niculae a ajuns la cota 11 în clasamentul golgeterilor, având cu patru goluri mai puţin decât liderul acestei ierarhii, stelistul Raul Rusescu.

FC Vaslui: Coman - Milanov (Cordoş '85), Varela, Celeban, Sălăgeanu - Caue, Jumisse (R. Costin '80) - Varga, Stanciu (Antal '63), Sânmărtean - Niculae. Antrenor: Viorel Hizo.

CSMS Iaşi: Irimia - Jovanovici (Pătulea '65), Creţu, Tincu, Mitrea (Semenenko '76) - Milea, Straton (Onofraş '81) - Ciucur, Cl. Tudor, Ţigănaşu - Herghelegiu. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Au marcat: Varela '56, M. Niculae '68, '90+1
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite