Vară fierbinte: Bayern, United, Real Madrid şi Juventus, favorite să ia ultimele trofee rămase în joc!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă Premier League sau Bundesliga şi-au desemnat noile campioane, finalul de sezon din fotbalul european încă are miză în unele dintre cele mai mari competiţii naţionale şi continentale.

Liverpool este noua campioană a Angliei, după o aşteptare de 30 de ani de la ultimul ei titlu în prima ligă din Anglia. În acelaşi timp, Bayern München a cucerit pentru al optulea an la rând în Bundesliga şi are prima şansă şi la câştigarea Ligii Campionilor conform pieţei Betfair.

Champions League

Conform pieţei Betfair, Bayern Munich este echipa creditată cu cele mai mari şanse la câştigarea competiţiei, Manchester City fiind considerată cealaltă mare favorită. Campioana Germaniei nu s-a mai impus în Champions League din 2013, în timp ce City caută un prim succes în cea mai importantă competiţie inter-cluburi europeană. Barcelona şi PSG sunt alte două echipe care au şanse bune la ridicarea trofeului.

Atât Bayern, cât şi City sau PSG, se pot gândi încă de acum la pregătirea pentru turneul final al Champions League, date fiind situaţiile lor la nivel naţional. În schimb, Barcelona s-ar putea revanşa în faţa Real Madrid în cazul pierderii titlului în La Liga printr-un eventual succes în Champions League. 

Cote pentru câştigarea Champions League

Bayern Munich - 4.10

Manchester City - 4.40

Barcelona - 7.80

PSG - 7.80

Atletico Madrid - 14.00

Atalanta - 16.50

Juventus - 17.00

RB Leipzig - 22.00

Real Madrid - 30.00

Napoli - 65.00

Lyon - 95.00

Chelsea - 370.00

Europa League

Dintre echipele rămase în competiţia secundară a UEFA, Manchester United este cotată drept favorită, în faţa a trei alte cluburi cu şanse decente pentru ridicarea trofeului. United a mai câştigat Europa League acum trei sezoane, când a învins-o pe Ajax în finală cu 2-0, însă are în faţă o luptă importantă şi pe plan local, în Premier League.

Dintre contracandidate, sezonul încheiat în Bundesliga îi permite lui Bayer Leverkusen o pregătire minuţioasă a Europa League, în timp ce Inter şi Wolverhampton încă au de luptat pe două fronturi, inclusiv în campionatele naţionale.

Cote pentru câştigarea Europa League

Manchester Utd - 3.60

Bayer Leverkusen - 7.20

Inter Milano - 7.60

Wolverhampton - 7.80

Sevilla - 10.00

Getafe - 18.50

Roma - 19.50

Şahtar Doneţk - 22.00

FC Basel - 34.00

Olympiakos - 55.00

Wolfsburg - 60.00

Başakşehir - 70.00

FC Copenhaga - 110.00

Eintracht Frankfurt - 140.00

Rangers - 160.00

LASK Linz - 210.00

Spania – La Liga

Dintre campionatele naţionale care încă sunt în desfăşurare, probabil cea mai interesantă luptă se dă între Real Madrid şi Barcelona, în Spania. Titlul în La Liga este departe de a fi decis, madrilenii având un avans de 1 punct în faţa Barcelonei, dar şi un meci în plus de jucat.

Dacă Real Madrid îşi păstrează avansul, ar fi doar al treilea titlu câştigat de echipa din capitală în ultimii doisprezece ani. Barcelona a fost campioană în La Liga în patru din ultimele cinci sezoane.

Cote pentru câştigarea La Liga

Real Madrid – 1.10

Barcelona – 10.00

Italia – Serie A

Juventus este mare favorită pentru a cuceri al nouălea titlu la rând în Italia, acolo unde are un avans de 7 puncte în faţa ocupantei locului secund, Lazio. Situaţia este însă departe de a fi tranşată şi în Serie A, care mai are programate şapte meciuri până când campionatul se va încheia. Lazio, Inter şi Atalanta sunt echipele care ar putea opri dominaţia Juventus din Serie A.

Cote pentru câştigarea Serie A

Juventus – 1.06

Lazio – 16.00

Atalanta – 46.00

Inter – 60.00

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite