Unde se va vedea Premier League în România în următorii trei ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Portarul echipei Leicester City Kasper Schmeichel primeste gol in partida din Premier League contra echipei Manchester United. FOTO Guliver/Gettyimages

Eurosport a anunţat astăzi extinderea parteneriatului cu Premier League în România pentru încă trei sezoane, începând din 2019-2020.

Acordul prevede că Eurosport va deţine în România drepturile TV şi digitale exclusive asupra competiţiei de prim-rang a Angliei până în 2022. Astfel, fanii fotbalului vor avea acces la comentariu local, rezumate Premier League, precum şi la materiale video digitale pe platformele Eurosport România. Fanii vor putea urmări meciurile în direct pe Eurosport şi pe Eurosport Player, serviciul Eurosport în direct şi la cerere disponibil oriunde şi oricând, pe orice dispozitiv.

Fotbalul din Premier League difuzat în direct vine în completarea ofertei existente pentru fanii sportului din România, care cuprinde deja transmisiunile în direct ale celor patru Mari Şlem-uri de tenis, ale celor mai importante evenimente din calendarul de ciclism, inclusiv Giro d’Italia, Le Tour de France şi La Vuelta, ale snooker-ului de nivel mondial şi competiţiilor din sporturile de iarnă transmise de-a lungul sezonului.

Recent, Eurosport anunţase şi obţinerea drepturilor privind difuzarea în exclusivitate a FA Cup începând din acest weekend (16 februarie) şi până în 2021.

„Suntem mândri că am putut contribui la popularitatea extraordinară a Premier League încă din momentul în care am cumpărat prima dată drepturile, în 2013, şi suntem entuziasmaţi să continuăm colaborarea pentru încă trei sezoane. Suntem hotărâţi să alimentăm în continuare pasiunea fanilor sportului din România, printr-o selecţie vastă de evenimente sportive de nivel global. Odată cu anunţarea prelungirii drepturilor pentru Premier League până în 2022, suplimentar faţă de cele pentru FA Cup până în 2021, continuăm să construim,prin brandul Eurosport, un portofoliu fantastic de conţinut pentru pasionaţii de sport din România, fiind deja gazda celor mai mari competiţii de tenis din lume. Adăugăm acestei liste Jocurile Olimpice din Tokyo de anul viitor, dar şi lansarea recentă a Golf TV”, a declarat Victoria Davies, Country Manager.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite