Un jucător din top 100 ATP, ruinat de vaccinul împotriva coronavirusului! Ce simptome are şi cu ce ser s-a imunizat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chardy

Apariţia COVID 19 a produs modificări în viaţa de zi cu zi, majoritatea categoriilor sociale fiind mai mult sau mai puţin afectate, iar sportivii de performanţă nu au făcut nici ei excepţie.

Teama eventualelor efecte secundare produse de vaccinurile aruncate într-un timp foarte scurt pe piaţă a născut diferite forme de neîncredere în aceste seruri, iar cazul lui Jeremy Chardy, locul 73 ATP, vine să dea apă la moară celor care preferă să amâne imunizarea. 

Astfel, după ce organismul său a dezvoltat o reacţie negativă în urma vaccinării cu ser Pfizer, în perioada dintre Jocurile Olimpice şi US Open. tenismenul francez  a fost nevoit să îşi întrerupă sezonul. 

“De când m-am vaccinat, am o problemă, îmi este greu. Brusc, nu am mai putut să mă antrenez, nu pot să joc”, a spus tenismenul, precizând că are dureri puternice în tot corpul atunci când depune eforturi.

Am fost la doi doctori, am făcut teste, astfel că ştiu ce am şi cel mai important este să am grijă de mine. Prefer să îmi acord mai mult timp pentru a mă îngriji şi a fi sigur că în viitor nu voi mai avea această problemă. Este dificil psihic, pentru nă nu ştiu cât va dura. Deocamdată, sezonul meu este întrerupt şi nu ştiu când îl voi relua”, a declarat sportivul pentru AFP, citat de news.ro.

Chardy a mai menţionat că regretă că s-a vaccinat. “Este frustrant, am început anul foarte bine, jucam foarte bine. Apoi am mers la JO, unde de asemenea m-am simţit bine. Iar acum sezonul meu este întrerupt şi nu ştiu când îl voi relua. Este frustrant, mai ales pentru că nu mai am zece ani de jucat. Acum regret că am făcut vaccinul, dar nu puteam şti”, a afirmat sportivul.

Chardy, în vârstă de 34 de ani, are în palmares un trofeu ATP la simplu şi şapte la dublu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite