Un fotbalist de la Petrolul merge la Poliţie deoarece a primit ameninţări cu moartea

Un fotbalist de la Petrolul merge la Poliţie deoarece a primit ameninţări cu moartea

Guilherme Sitya

Guilherme Sitya, fundaşul brazilian al celor de la Petrolul, are probleme mari după ce în presă a apărut informaţia că ar fi semnat cu Steaua.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fotbalistul de 24 de ani a primit ameninţări grave, unele chiar cu moartea, prin intermediul telefonului şi al facebookului, drept pentru care ezită să mai joace în partida de sâmbătă. "O să merg la Poliţie mai întâi. Nu doar că n-am semnat cu Steaua dar nici măcar nu am discutat cu nimeni de acolo. Eu joc la Petrolul. Eram foarte aproape să semneze prelungirea contractului cu Petrolul, dar acum nu ştiu ce să mai fac. Familai mea e foarte speriată şi mi-a spus să plec cât mai repede în Brazilia", a dezvăluit Guilherme la Dolce Sport. "Sunt de doi ani la Ploieşti şi am dat totul pentru această echipă, dar nu mi se pare normal să mi se transmită să am grijă pe unde merg că mi se vor rupe picioarele", a mai spus brazilianul la Dolcesport.

Guilherme a jucat în toate meciurile pentru Petrolul în acest sezon

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: