Un fotbalist a fost „decapitat“ de suporterii lui Standard Liege

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Coregrafia suporterilor de la Standard Liege FOTO Yorick Jansens/AFP
Coregrafia suporterilor de la Standard Liege FOTO Yorick Jansens/AFP

Meciul dintre Standard Liege şi Anderlecht (2-0), disputat duminică, pe terenul celei dintâi, a adus în prim-plan coregrafia suporterilor echipei gazde, care înfăţişează un fotbalist decapitat.

În imagine este înfăţişat Steven Defour, fotbalist care a evoluat la Standard Liege în perioada 2006-2011, iar anul trecut a decis să semneze cu rivala Anderlecht. În meciul direct al celor două echipe, suporterii i-au dedicat fotbalistului un mesaj: „Red or dead“ (n.r. roşu sau mort, roşu fiind culoarea celor de la Standard Liege).

În vârstă de 26 de ani, Steven Defour a îmbrăcat tricoul lui Standard Liege vreme de cinci sezoane, apoi a jucat trei ani la Porto, pentru ca, în 2014, să aleagă mutarea la Anderlecht, decizia stârnind dezaprobare în rândul suporterilor celei dintâi formaţii. Mijlocaşul nu e străin nici de echipa naţională, pentru prima reprezentativă a Belgiei bifând 46 de selecţii şi două goluri.

Qatar, ţara în care patriotismul lipseşte: ce au facut arabii pentru ca naţionala lor de handbal să aibă suporteri în tribune

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite