Ultimele minute ale lui Kobe Bryant: Doi martori oculari au povestit cum s-a prăbuşit elicopterul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit presei americane, nouă persoane s-au aflat la bordul aparatului de zbor şi nu cinci, aşa cum s-a spus într-o primă fază.

Elicopterul în care s-au aflat Kobe Bryant (41 de ani) şi una dintre cele patru fiice ale sale, Gianna (13 ani), era un model Sikorsky S-76B, fabricat în 1991. El aparţinea de firma Island Express Holding Corp, o companie care închiriază elicoptere pentru zboruri charter.

Aparatul a decolat de pe Aeroportul „John Wayne“, în Santa Ana, duminică dimineaţă, la ora locală 9.06. A zburat deasupra Boyle Heights, unde se află stadionul Dodger, şi a trecut peste Glendale. Accidentul s-a produs cu puţin înainte de ora 10 dimineaţă, lângă Las Virgenes Road. 

Ultimele momente ale zborului au fost văzute de Scott Daehlin (61 de ani) şi de Jerry Kocharian (62 de ani), care ieşiseră de la biserică pentru a-şi savura cafea. Cei doi au povestit pentru „Los Angeles Times“ cum s-a produs accidentul.

Ce au spus martorii oculari?

*După zgomot, era clar că ceva nu e în regulă. Şi zbura şi foarte jos. Am văzut cum s-a prăbuşit. A dispărut în ceaţă şi apoi s-a auzit o bubuitură şi s-a văzut o explozie uriaşă. Nimeni nu putea să supravieţuiască după aşa ceva.

*Pentru că elicopterul zbura foarte aproape de pământ, mi-am dat seama că ceva nu e în regulă. Zbura foarte jos, de parcă era în căutarea unui loc de aterizare. Făcea stânga foarte încet. Era aproximativ ora 09.44am şi apoi s-a prăbuşit. Imediat, am sunat la 911.

CITEŞTE ŞI:

Un accident cumplit: De ce s-a prăbuşit elicopterul în care se afla Kobe Bryant şi cine a murit alături de el

VIDEO FOTO Gest impresionant la Australian Open: Cum a apărut Nick Kyrgios pe teren

Hagi şi Halep, mesaje emoţionante după moartea lui Kobe Bryant

VIDEO Primele imagini cu locul în care a căzut elicopterul lui Kobe Bryant: America e în lacrimi

Kobe Bryant, tragedia ia amploare: Fiica sa de 13 ani se afla şi ea în elicopter. Ce spunea, de curând, despre ea

Kobe Bryant, ultimul mesaj postat pe Twitter: Ce a scris cu doar câteva ore înainte de decesul său

VIDEO Kobe Bryant, un geniu: Top 10 faze cu eroul celor de la Lakers şi CV-ul său fabulos

Ghiţă Mureşan, după decesul tragic al lui Kobe Bryant: Este o zi extrem de tristă pentru familia lui şi pentru familia NBA

Lumea sportului, în stare de şoc: A murit legendarul baschetbalist Kobe Bryant!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite