UEFA, gest superb după incidentul cu Eriksen: Anunţ făcut la finalul meciului Danemarca - Finlanda

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Christian Eriksen
Christian Eriksen

Un meci care putea să fie marcat de un eveniment tragic, s-a încheiat, din fericire, cu Christian Eriksen (29 de ani) vorbind cu colegii săi de pe patul spitalului, îndemându-i să se întoarcă pe teren pentru a încheia partida.

Ceea ce s-a şi întâmplat, Finlanda obţinând o victorie istorică (1-0), prima pentru ea la un turneu final.

La finalul partidei de pe „Parken“, Christian Eriksen a fost desemnat omul meciului de către UEFA, într-un gest simbolic superb. Şi au curs mesajele de susţinere pentru fotbalistul de 29 de ani. 

„Momente de acest fel pun viaţa în cu totul altă perspectivă. Îi doresc lui Christian o recuperare deplină şi rapidă şi mă rog ca familia lui să aibă putere şi credinţă. Am auzit fanii ambelor echipe scandându-i numele. Fotbalul e frumos, iar Christian îl joacă frumos“, a spus preşedintele UEFA, Aleksander Čeferin.

Acesta a fost completat de căpitanul Portugaliei, Cristiano Ronaldo. „Gândurile şi rugăciunile noastre sunt îndreptate către Christian Eriksen şi familia sa. Lumea fotbalului stă unită, sperând la o veste bună. Contez să te găsesc, în curând, pe teren, Chris! Rămâi puternic“, a scris Ronaldo pe Facebook.

Euro 2020, rezultate

Grupa A

Italia - Turcia 3-0

Ţara Galilor - Elveţia 1-1

Grupa B

Danemarca - Finlanda 0-1

Rusia - Belgia 0-3

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite