Mircea Lucescu, acuzat de un fotbalist de la rivala Dinamo Kiev că face blaturi: „Nicăieri, în afară de aici, nu va câştiga nimic“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul de 67 de ani a scris istorie la Donţek, unde, din mai 2004 până acum, a cucerit 17 trofee. Performanţele sale sunt acum puse sub semnul întrebării de un fost jucător, care vorbeşte despre „manevrele“ făcute de român.

Până să ajungă la Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu avea nouă trofee în CV, cucerite cu Dinamo, Rapid, Galatasaray şi Beşiktaş. 

În Ucraina, numărul trofeelor câştigate de „Il Luce“ a explodat. 

*7 titluri

*5 Cupe ale Ucrainei

*4 Supercupe ale Ucrainei

*1 trofeu al Cupei UEFA

Cu aceste rezultate, românul şi-a zdrobit principala rivală, Dinamo Kiev, făcând din Şahtior echipa numărul 1 din Ucraina. Viktor Leonenko, un fost juctor al lui Dinamo Kiev, are o explicaţie pentru dominaţia celor de la Doneţk, sub comanda lui „Il Luce“.

Ce a spus?

„Cred că oricine poate ghici de ce a câştigat Lucescu atâtea campionate. Când o echipă nu primeşte cartonaşe galbene sau roşii, ceva nu e bine. Nu vreau să zic mai mult, toţi îmi vor sări în cap şi îmi vor cere dovezi. Se pare că ei (n.r. – cei de la Şahtior) când încep campionatul au deja 24 de puncte. Sunt sigur că, dacă s-ar duce în altă parte, Lucescu nu va câştiga nimic“, a declarat Leonenko pentru Itar-Tass, citat de gsp.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite