Bianca Andreescu ar putea juca tenis pentru România. Ce spune şeful FRT, George Cosac, despre această posibilitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
bianca andreescu foto guliver/getty images

Presedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, a vorbit despre posibilitatea ca Bianca Andreescu să reprezinte România în competiţiile internaţionale.

Chiar daca a reprezentat deja Canada în Fed Cup, conform regulamentelor de tenis în vigoare, Bianca ar putea să evolueze pentru România. Preşedintele FRT, George Cosac, se declara sceptic că acest lucru se va întampla vreodată

"Ce a realizat Bianca la Indian Wells este o performanţî de excepţie. Este remarcabil parcursul ei. Este o sportiva care a confirmat încă din perioada junioratului, iar acum a ajuns la o anumită maturitate. Îmi pare rău că nu joacă pentru România, dar din declaraţiile părinţilor am înţ les ca ei au îndreptat-o spre Canada. În aceste condiţii este greu să îi ceri să joace pentru România. Nu cred ca se va întâmpla asta vreodată, dar nimic nu este imposibil", a spus Cosac pentru Fanatik.

Duminică seara, Bianca Andreescu a castigat finala turneului Premier Mandatory de la Indian Wells, după ce a învins-o în finală pe Angelique Kerber, scor 6-4, 3-6, 6-4.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite