Telex din lumea sportului: Ponor şi Drăgulescu, răsplătiţi. Scandal uriaş în Spania. Olanda şi-a găsit „salvator“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ponor

Autorităţile din Capitală s-au mişcat repede, după rezultatele formidabile ale celor doi gimnaşti, săptămâna trecută, la Campionatele Europene găzduite de Cluj.

Ponor şi Drăgulescu, răsplătiţi -După prestaţiile lor excelente de la Campionatele Europene găzduite de Cluj, Cătălina Ponor (29 de ani) şi Marian Drăgulescu (36 de ani) au devenit cetăţeni de onoare ai Bucureştiului. Decizia a fost luată la propunerea primarului Capitalei, Gabriela Firea. Săptămâna trecută, Ponor a luat aurul la bârnă, în timp ce Drăgulescu a cucerit aurul la sol şi argintul la sărituri. Din postura de cetăţeni de onoare, cei doi au mai multe drepturi, printre care accesul gratuit la manifestările desfăşurate sub patronajul Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Atac dur: „Gunoaiele din Barcelona!“ - Real Madrid va juca, în deplasare, cu Malaga în ultima etapă din campionat, echipă care e pregătită de fostul jucător al madrilenilor, Michel. De aceea, antrenorul Barcelonei, Luis Enrique, a insinuat că Malaga le va da meciul celor de la Real! Enervat, preşedintele clubului Malaga, şeicul Abdullah Al-Thani, a postat un mesaj suburban pe reţelele de socializare: „Gunoaiele din Catalunia nu vor mirosi titlul după ce au fabricat minciuni în legătură cu antrenorul Michel“. Barcelona a taxat imediat această reacţie, anunţând că va sesiza Liga Spaniolă de Fotbal.

Advocaat, favorit la naţională - Rămasă fără selecţioner după ce Danny Blind a fost concediat după eşecul cu Bulgaria din preliminariile Mondialului din 2018, Olanda e aproape de a numi noul antrenor. „De Telegraaf“ a scris că Dick Advocaat (69 de ani) va prelua prima reprezentativă pentru a treia oară ca principal la finalul sezonului. În acest moment, Advocaat e sub contract cu Fenerbahce, grupare aflată pe locul 3 în campionatul Turciei. Olanda are o situaţie grea în grupa A după cinci runde, fiind doar pe locul 4 cu şapte puncte, după Franţa (13p), Suedia (10p) şi Bulgaria (9p).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite